Welkom

Karel en Fong in het restaurant

‘Ons Cantonees specialiteitenrestaurant The Flying Dragon is weer open. We zijn na de brand precies een jaar dicht geweest.

Het restaurant heeft een compleet nieuwe keuken gekregen. Van de gelegenheid hebben we gebruik gemaakt om ook het interieur van het restaurant ingrijpend op te knappen. Met nieuw meubilair, andere kleuren en een aangepaste styling. De vertrouwde oosterse sfeer hebben we gehandhaafd.

Dat geldt ook voor de formule, waarbij het accent ligt op de verfijnde Cantonese keuken. De menukaart hebben we wel aangepast. Naast verschillende nieuwe meerkeuzemenu’s staat daar nu een Pekingeendproeverij op en wordt het mogelijk van gerechten ‘kleine porties’ te bestellen. Niet iedereen weet dat we ook vegetarische varianten van bekende gerechten als de loempia, Tjap Tjoi of Foe Yong Hai aanbieden.

We hopen al onze oude gasten weer te mogen verwelkomen en te verwennen met onze heerlijke vertrouwde en ook verrassende nieuwe gerechten op het niveau zoals de mensen uit Akersloot en wijde omgeving dat van ons gewend zijn’.

Karel en Fong Cheung

© 2002-2023 Chinees Specialiteiten Restaurant The Flying Dragon
De Crimpen 2 • 1921 BW Akersloot • telefoon 0251-310 949
Geopend woensdag t/m zondag en feestdagen van 16.30 tot 22.00 uur.