Klik hieronder steeds op een afbeelding om deze te vergroten / de recensie te lezen.
A well-deserved award for Cantonese Specialiteit Restaurant The Flying Dragon Akersloot according to your visitor reviews at Restaurant Guru, one of the world’s most popular foodie websites with over 30 millions monthly users.
Anna de Bruin: Over de Tong 24 december 2021
in Noordhollands Dagblad
Noordhollands Dagblad waardeert ons met een 9,5
De Nederlandse editie van de Michelin Gids 2014
Twee vorkjes in de categorie Aangename Restaurants.
… in sobere en lichte Chinese setting zonder al te veel snuisterijen kunt U genieten van een pure Kantonese keuken…
…goede wijnkaart, zeker voor een Aziatische restaurant…
Lekker, de lekkerste restaurants van Nederland. Editie 2019
…Fong serveert royaal gevulde wantansoep, met iberico en wilde gambas, die rijk van smaak is.…
…En ook de peking eend bevalt goed.…
Gault Millau Nederland 2019
…Wij waren erg onder de indruk van De Sneeuwprinses, een mooi subtiel gerecht met gepocheerde wilde gambas, taugé en een fijne gember- en knoflooksaus…
Vrij Genieten najaar 2013
Vrij Genieten is een uitgave van HDC Media, uitgever van Noordhollands Dagblad, De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad / IJmuider Courant en Leidsch Dagblad.
Ruim 500 restaurants in tien jaar tijd. Kies daar even de beste tien uit, zei mijn chef.
Gastheer Kareltje (bewonderaar van Karel de Grote) verheft de Kantonese keuken tot kunst. Zijn geroosterde varkenssaté was de lekkerste ooit. Perfect scharrelvlees (met vetje), kruiden erover en dan op de kleine bbq in de keuken. Onvergetelijk.
Over De Tong, Jurriaan Geldermans in het Noordhollands Dagblad
Misset Horeca
…Bij binnenkomst loopt ons het water in de mond en worden we verrast door de heerlijkse geur van eten…